Stormo Nordsjö Idé & Design

Meny

Male soverom

Det å male soverom i en ny vakker farge kan gi deg det soverommet du drømmer om.  Mal veggene med den eksklusive matte maling Ambiance Xtramatt. Den matte overflaten gir fargen en ekstra dybde og dermed ett utrolig vakkert uttrykk. Det blir ingen lysrefleksjoner som forstyrrer øyet eller skjønnhetssøvnen din.

Veggfarge på bildet i toppen: Nordisk grønnsvart.

Hvor lang tid tar det å male ett soverom? Og hvilket utstyr trenger du!

Å male soverom tar ikke lang tid, det kan gjøres på noen få timer. Her kan du se hvordan male vegg og hvordan male tak. Utstyret du trenger for å male soverom er forlengerskaft, rullesett, maskeringstape og pensler til hjørner og lister.  

Etter hvor lang tid kan man sove i ett nymalt soverom? Gravide og småbarn.
  • Generelt anbefaler vi å vente i to dager, hvis mulig, med å flytte inn i et nymalt rom.
  • Viktig med god ventilasjon både under og etter arbeidet, og ikke for lav temperatur i rommet.
  • Hvis du er gravid og skal male, eller er det småbarn som skal sove i rommet så les denne brosjyren utarbeidet av Sveff.

Farger soverom

Nordisk grågrønn er en utrolig fin grønnfarge med mye grått i seg. Den er varm, gir ett rolig inntrykk og er dermed lett å både sovne og våkne i. Rett og slett perfekt på soverommet.

Test fargen nordisk grågrønn på ditt eget soverom i Nordsjö Visualizer.

Legg til moodboardEt lyst soverom malt i Nordisk grågrønn

Fargen Nordisk Grågrønn passer overraskende godt sammen en rekke farger. Her har vi røffet opp soverommet med kontraster i mørk grått og sort. Alle møbler og tilbehør er fra Bohus.

Legg til moodboardEt harmonisk soverom malt i Nordisk Mørkbrun

Fargen Nordisk Mørkbrun skaper en harmonisk stemning på soverommet ditt. Den dype, mørke fargen sammen med det lusuriøse sateng sengetøyet fra Nordic Form gjør dette soverommet til en harmonisk drøm. Du trenger definitivt ikke å stenge døren inn hit når du får gjester .

Ønsker du en nøytral stil på veggene på soverommet kan du velge farger fra den nøytrale fargepaletten i vårt fargekart interiør. Med denne paletten har du ett perfekt utgangspunkt for alle soverom. Spesielt når man er to som skal bli enige om fargen. Det er enkelt å legge til fargeklatter i sengetøy, puter, bilder og lamper etter hvert som smaken eller trendene forander seg. Velg kalde nøytrale farger som Signatur Lys eller Nøytral Lysgrå for en ren og frisk følelse, eller varme nøytrale farger som Nøytral Beige, Nøytral Lysbeige eller Nøytral Mørkbeige for en koselig og varm atmosfære. Mal alle detaljer hvite for å holde stilen enkel og nøytral. Når den nøytrale basen er vel etabler kan det være ett godt tips å holde seg til to maks tre aksentfarger slik at rommet ikke oppleves som rotete.

Legg til moodboardNærbilde av et nøytralt soverom malt med signatur lys

Farge på vegg Signatur Lys, Lyslykt, vase og lampe fra Magnor Glassverk.

Tapet soverom

Tapet soverom kan også skape en deilig, rolig og avslappende følelse på soverommet. Hotellstilen er nå et velkjent begrep for mange. Du trenger ikke et soverom på størrelse med en liten leilighet for å få hotellfølelsen inn. Med de rette grepene, kan du få hverdagsluksusen inn hjemme. Tapet er et «must» for å gjennomføre hotellstilen – gjerne på alle fire vegger! Og ikke vær redd for mønster – da kan du vise enda mer personlighet i interiøret. Ett tips her er å male tak og gulvlisene i samme farge som tapeten for å strekke veggen og dermed øke romfølelsen.

Legg til moodboardEt lyst soverom med tapet fra kolleksjonen Azmaara på veggen

Fra kolleksjonen Azmaara – ett moderne tapet med geometrisk mønster og metallisk skimmer. Finnes i flere vakre farger. Bla i tapetboken i våre butikker.

Tepper på gulvet

Vi kan ikke få sagt det nok: Et vegg-til-vegg-teppe eller et eller flere løse tepper på soveromsgulvet gjør under for bare føtter om morgenen.

Informasjon om cookies

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre funksjonalitet og ytelse, for å vise deg relevante reklamemeldinger, og for å samle inn statistisk informasjon. Hvis du fortsetter å oppholde deg på denne nettsiden, gir du ditt samtykke til bruken av informasjonskapsler som plasseres på enheten din, og behandling av dine personopplysninger. Du får mer informasjon ved å lese retningslinjene for informasjonskapsler.


Nei, gi meg mer informasjon