Stormo Nordsjö Idé & Design

Meny

Male gulv

Er tiden inne for å prøve seg på en ny farge hjemme? Våg å male gulvet – tenk hva litt maling kan gjøre! Vi har det du trenger du for å male gulv.

Når vi skal forandre på noe hjemme, er den første tanken ofte å male veggene. Men du kan også gi rommene et løft ved å gå for en ny farge på gulvet. Husk da at gulvet trenger en maling med høy slitestyrke som tåler belastningene i hverdagen. Nordsjö Perform+ Diamond Floor gjør gulvet ekstra beskyttelse mot slitasje.

Hvilken farge skal gulvlistene ha? Skal de følge veggfargen eller gulvfargen?

Gulvet og trappen opp til hemsen er grunnet med Original Heftgrunn V og ferdigmalt med Perform+ Diamoond Floor i farge Nøytral Svart.

De brede gulvlistene er malt med Ambiance Superfinish halvblank i farge Nøytral Beige. Det er grunnet med Nordsjö Original Heftgrunn V i samme farge.

Har du malt gulvet er det finest at listene følger gulvfargen.

Gulv i stuen ble malt med Perform+ Diamond Floor i farge Klassisk Mørkblå. Gulvlistene ble malt med Ambiance Superfinish halvblank i farge Klassisk Mørkblå. De ble grunnet med Heftgrunn V i samme farge.

Er derimot veggen malt panel blir ofte gulvlisten malt i samme farge som veggen.

Veggene på kjøkkenet ble malt med Ambiance Superfinish matt i farge F4.06.73. Grunnet med Original Kvist og Sperrgrunn

Har du tregulv som parkett, klikkvinyl eller laminat kan det være veldig fint og kjøpe gulvlister samtidig. Våre leverandører har dette som tilbehør til sine gulv.
Hvordan male gulv?

Med riktig maling, godt verktøy og litt tålmodighet, er veien til et nymalt gulv kort. Riktig fremgangsmåte når du skal male gulv.

Riktig maling på rett plass

Perform+ Diamond Floor

Best i test! Slitestyrke – Flekkmotstand – Ripemotstand Nordsjö Perform+ Diamond Floor er en vannbasert halvblank ekstra hardfør gulvmaling for maling…

Tilbehør

Forlengerskaft Ultimate karbon 105-180 cm

Jordans beste forlengerskaft noensinne! Ultimate Carbon Tech forlengerskaft (105-180 cm) er laget i det lette og ekstremt sterke

Rullesett Ultimate 18 cm jevne underlag

Jordans råeste rullesett for deg som skal male vegg eller tak. Malerullen har høyt malingsopptak for færre dypp