Stormo Nordsjö Idé & Design

Meny

Finn din stil

Bli inspirert og finn din stil her! Nordsjö Idé & Design har sammen med Bohus laget fargekart interiør med fire fargepaletter tilpasset de norske hjem.

Finn din stil med Nordsjö Idé Design og Bohus

Fargesjef Per Nimer fra Nordsjö Idé & Design har sammen med eksponeringsdesigner Marianne Stensrud fra Bohus laget fire fargepaletter spesielt for de norske hjem.

De tre første fargepalettene er tilpasset kolleksjonene til Bohus – nordisk, rustikk og klassisk. Den fjerde paletten er den nøytrale, og denne fungerer som et supplement til de tre andre, med sine nøytrale og rolige farger. Ved å bruke fargene fra samme palett i ditt hjem er du sikret et gjennomført og harmonisk resultat.

Å jobbe med paletter gjør det enklere for deg som skal pusse opp å sette sammen farger, og i dette fargekartet får du ekspertenes hjelp til å fargesette som en proff. Når du har valgt «din» palett sitter du igjen med færre fargealternativer, og det blir lettere å velge.

Her ser du tre ulike miljøer som representerer stilene nordisk, rustikk og klassisk. Hvilken stil taler til deg?

Når du har funnet din favoritt, kan du jobbe videre med fargene i denne paletten. Lykke til!

Hvilken stil er du?

Klassisk stil

Klassisk stil er sofistikert, kontinental, tidløs og oser gjerne av selvsikkerhet. Passer denne stilen deg? - Bli inspirert her!

Nordisk stil

Fargene i nordisk stil kjennetegnes av vår nærhet til naturen og intrikate blå- og grønntoner preger interiøret. Bli inspirert her!

Rustikk stil

Rustikk stil karakteriseres av den varme, lune og hjemmekoselige atmosfæren. Den populære stilen er det mange som er ute etter. Bli inspirert her!