Stormo Nordsjö Idé & Design

Meny

Fargekart hus

Moderne hus malt i 6 ulike farger

Se vårt fargekart hus før du maler fasaden! Å velge riktig farge til huset krever forberedelser, det er viktig at man blir fornøyd siden dagens utendørsmaling har lang holdbarhet. Det er mye å ta hensyn til, f.eks hustype, omgivelsene og historikk.

De norske tradisjonelle fargene er grått, rødt, hvit og gult, men med dagens moderne teknikk har vi et betydelig større spekter av farger å velge mellom. Her vil vi forsøke å veilede deg til et fargevalg både du og omgivelsene vil sette pris på i mange år fremover.

TIPS! For å være helt sikker på sluttresultatet bør du prøvemale en del av fasaden før du bestemmer deg.

Hvilken farge skal du male huset i?

Lyse farger

Klassisk hus malt i hvit
utsnitt av husfarge base white
utsnitt av husfarge hvitløk
utsnitt av husfarge oregano

Mørke farger

moderne hus i farge kakao med stor hage rundt
utsnitt av husfarge sølvmalurt
utsnitt av husfarge kakao
utsnitt av husfarge lakris

Blått

Hus ved sjøen malt med blåfarge salvie

3D bilder från Myresjöhus

utsnitt av husfarge salvie
utsnitt av husfarge lavendel
utsnitt av husfarge enbær

Tekst i denne artikkelen er hentet fra nordsjo.no og ifi.no. Bildene er ment som illustrasjoner og vil ikke gi et 100% nøyaktig inntrykk av fargene.

Informasjon om cookies

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre funksjonalitet og ytelse, for å vise deg relevante reklamemeldinger, og for å samle inn statistisk informasjon. Hvis du fortsetter å oppholde deg på denne nettsiden, gir du ditt samtykke til bruken av informasjonskapsler som plasseres på enheten din, og behandling av dine personopplysninger. Du får mer informasjon ved å lese retningslinjene for informasjonskapsler.


Nei, gi meg mer informasjon