Stormo Nordsjö Idé & Design

Meny

Gulv til hytta

Når du skal velge gulv til hytta er det kanskje litt andre ting du må ta hensyn til enn om du skal velge gulv hjemme. Hvordan stil har du på hytta? Ligger den på fjellet eller ved sjøen? Hvor slitesterkt må gulvet være?

I en hytte har et riktig gulvvalg stor betydning for både funksjon og trivsel. Gulvene må være praktiske og slitesterke, og i mange tilfeller er det også en fordel at de er lette å legge selv, slik som Tarketts klikk-vinyl og laminatgulv. De produseres i brede bord og naturtroe mønster som tre- og betongdesign – det finnes et gulv for alle interiørstiler.

Her har Tarkett plukket ut noen gode gulvforslag til de hyttetypene vi har flest av i Norge. Alle gulv kan du selvfølgelig kjøpe hos din Nordsjö Idé & Design butikk!

Den moderne hytta

Grensene mellom natur og interiøret viskes nesten ut, og en moderne helårshytte innredes ofte med rolige, lyse, organiske og skandinaviske elementer. Akkurat slik vi liker her i nord.

Gulvet på bildet: Starfloor Click Ultimate Bleached Oak Natural

Hytta i skogen eller ved sjøen

Her legger du et slitesterkt klikk-gulv som er enkelt å installere selv, og lett å gjøre rent. Starfloor Click Ultimate er det ultimate gulvet til sommerhytta, hvor vi oppholder oss kun i den varme årstiden.

Gulvet på bildet: Starfloor Click Ultimate Weathered Oak Natural

Helårshytta på fjellet

Det som gjør laminat og klikkvinyl til det perfekte hyttegulvet, er at det ikke skades om du går inn med skiskoene på. Designet er så naturnære og ekte at du ikke ser forskjell på disse gulvene og f.eks en parkett.

Gulvet på bildet: Starfloor Click Ultimate Weathered Oak Brown

Tekst og bilder i denne artikkelen er hentet fra tarkett.no